stupefied:
Puchar Warszawy Sezon 4: Gra 1# "Drużyna PierściENia" (#128, 2012-03-10)
13 February at 19:45
13 February at 19:45
iz.:
hejo, chciałabym się zwrócić z uprzejmą prośba od Orgów - wiem, że to może nie do konca najlepsze miejsce, ale jest szansa że wszyscy przeczytają:
- chodzi mi o termin jednej z gier pucharowych 28.04 - zastanówmy się proszę nad przesunięciem - to jest sam początek majówki i sporo ludzi może chcieć wyjechać...
26 February at 19:08
- chodzi mi o termin jednej z gier pucharowych 28.04 - zastanówmy się proszę nad przesunięciem - to jest sam początek majówki i sporo ludzi może chcieć wyjechać...
26 February at 19:08
stupefied:
ENtuzjaści poszukują kerowcy z samochodem na Puchar. Tylko poważne oferty! ;) Szczegóły na priv.
02 March at 16:30
02 March at 16:30
aureola:
Mam pytanie do organizatorów: Czy znajomość trylogii Tolkiena, będzie pomocna - czy pytania będą dotyczyły filmu (książki), czy gra jedynie luźno nawiązuje do Władcy Pierścieni?
05 March at 15:19
05 March at 15:19
stupefied:
05 March at 15:48
aureola: Mam pytanie do organizatorów: Czy znajomość trylogii Tolkiena, będzie pomocna - czy pytania będą dotyczyły filmu (książki), czy gra jedynie luźno nawiązuje do Władcy Pierścieni?
Baaaardzo luźno ;)05 March at 15:48
czubek:
Przeczytałem sobie regulamin pucharu i wydaje mi się że dwa następujące zapisy się wykluczają:
"Wszystkie drużyny, biorące udział w grze pucharowej, automatycznie biorą udział w Pucharze."
i
"Uwaga: drużyny, nie biorące udziału w Pucharze, nie są brane pod uwagę przy sporządzaniu rankingu, mającego na celu przyznanie punktów pucharowych."
Mam racje?
07 March at 12:18
"Wszystkie drużyny, biorące udział w grze pucharowej, automatycznie biorą udział w Pucharze."
i
"Uwaga: drużyny, nie biorące udziału w Pucharze, nie są brane pod uwagę przy sporządzaniu rankingu, mającego na celu przyznanie punktów pucharowych."
Mam racje?
07 March at 12:18
sztomp:
Chyba masz rację
08 March at 13:13
08 March at 13:13
Akwus:
Czy to znów ma takie znaczenie, skoro planujemy zajmować tylko pierwsze miejsca?
08 March at 17:43
08 March at 17:43
stupefied:
08 March at 18:01
czubek: Przeczytałem sobie regulamin pucharu i wydaje mi się że dwa następujące zapisy się wykluczają:
i
Mam racje?
Wydaje mi się, że autor miał na myśli, iż nawet nie biorąc udziału w Pucharze, a grając w grę pucharową uczestnik zgadza się z postanowieniami Regulaminu- m.in. tym, że nawet jeśli drużyna nie bierze udziału w Pucharze, to ich wpisowe również jest wliczane do puli Pucharu, a jeśli nowa drużyna chce skorzystać z możliwości darmowej pierwszej gry, to nie jest uwzględniana w rankingu. Ale nie ja to pisałam, więc mogę się mylić :D"Wszystkie drużyny, biorące udział w grze pucharowej, automatycznie biorą udział w Pucharze."
i
Mam racje?
Akwus: Czy to znów ma takie znaczenie, skoro planujemy zajmować tylko pierwsze miejsca?
:D :D :D08 March at 18:01
Maksiasty:
Jadzia, a ENtuzjastów zobaczymy w pucharze?
08 March at 18:58
08 March at 18:58
stupefied:
08 March at 19:06
Maksiasty: Jadzia, a ENtuzjastów zobaczymy w pucharze?
No niestety w tym Pucharze nie powalczymy :(08 March at 19:06
czubek:
08 March at 21:37
Akwus: Czy to znów ma takie znaczenie, skoro planujemy zajmować tylko pierwsze miejsca?
08 March at 21:37
stupefied:
08 March at 22:52
czubek:
To taka hardkorowa zagadka, w końcu to encounter :D Trzeba na czymś ćwiczyć przed grą ;)Akwus: Czy to znów ma takie znaczenie, skoro planujemy zajmować tylko pierwsze miejsca?
08 March at 22:52
rocketFuel:
Skoro entuzjaści nie startują, to jeżeli jakaś ekipa szuka kogoś do desantu to zgłaszam się na ochotnika.
09 March at 10:30
09 March at 10:30
stasiu111:
Aniołki i Żyrafy nie biorą udziału? Jeżeli ktoś nie ma co robić w sobotni wieczór to może nam posztabować bo jak zwykle nie mamy sztabu :P
09 March at 18:44
09 March at 18:44
Wolf-cub:
Cześć! Mogę właśnie posztabować dziś komuś :)
10 March at 18:31
10 March at 18:31
klaszcze_u_rubika:
Klasyfikacja dzisiejszej gry:
1. hardkor ekopatrol
2. Abstyn_EN_ckie Turbo Żółwie
3. EN_terr
4. Arkom
5. Минские Жирафы
6. Narrenturm
7. coś głupiego
8. enemENsy
9. Żoli skład
Drużyny zostaną dodane do TOP-10 do jutra. W przypadku takiej samej ilości rozwiązanych zadań, decydował czas wpisania ostatniego kodu.
11 March at 01:44
1. hardkor ekopatrol
2. Abstyn_EN_ckie Turbo Żółwie
3. EN_terr
4. Arkom
5. Минские Жирафы
6. Narrenturm
7. coś głupiego
8. enemENsy
9. Żoli skład
Drużyny zostaną dodane do TOP-10 do jutra. W przypadku takiej samej ilości rozwiązanych zadań, decydował czas wpisania ostatniego kodu.
11 March at 01:44
klaszcze_u_rubika:
Proponuje taki rozkład organizowania gier, proszę o potwierdzenie przez drużyny, jeżeli będą obiekcje dokonamy ewentualnych roszad.
24.03.2012 - hardkor ecopatrol
21.04.2012 - Abstyn_EN_ckie Turbo Żółwie
12.05.2012 - EN_terr
11 March at 02:04
24.03.2012 - hardkor ecopatrol
21.04.2012 - Abstyn_EN_ckie Turbo Żółwie
12.05.2012 - EN_terr
11 March at 02:04